Spycam
 hd 1080p draadloos beveiligingscamera systeem  thumbnail

hd 1080p draadloos beveiligingscamera systeem

Published Apr 07, 22
3 min read

beveiligingscamera voor buiten test

Net als analoge camera’s en HD CVI camera’s maakt HD SDI gebruik van coaxkabels (beveiligingscamera sticker). Een verschil is dat HD SDI bewakingscamera’s een digitaal signaal zenden. beveiligingscamera sticker. Full HD IP bewakingscamera’s, Een IP bewakingscamera maakt gebruik van nieuwe digitale technieken (beveiligingscamera sticker). HD IP camera’s leveren op dit moment de beste beeldkwaliteit. Een HD IP bewakingscamera is uitermate geschikt voor situaties waarin voldoende licht is en voorbeelden met weinig beweging.

Beveiligingscamera kopen bij Sitcon

Address: Bosstraat 39B - 3680 Maaseik
Phone: +32 (0) 89-680474
Email: support@sitcon.nl
Beveiligingscamera

Ook in de media wordt er een hoop aandacht aan besteed. Dit komt omdat een goed systeem voor camerabewaking constant zorgt voor een en van uw eigendommen. CCTV wordt zowel voor cameratoezicht als camerabewaking gebruikt. Zo kunt u met cameratoezicht gemakkelijk uw eigendommen bewaken, in de gaten houden en eventueel vroegtijdig actie ondernemen.

Tevens biedt een camera aangesloten op het internet u de mogelijkheid om altijd en overal uw camerabeelden in te kunnen zien, ook via uw smartphone. Een bewakingscamerasysteem wordt opgebouwd uit diverse componenten. Om precies te weten wat er in uw situatie benodigd is, kunt u zich een aantal vragen stellen.

:Breedte van wat u in beeld wilt brengen. Afstand van de camera tot dat wat u in beeld wilt brengen. Let op: Wilt u de camera gebruiken voor gezichtherkenning? Dan moet u goed kunnen inzoomen. Dat kan met een zoom- of telelens. De breedte van het beeld mag echter niet meer zijn dan 4 meter, maar minder mag ook.Wanneer u die 2 maten (breedte en afstand) hebt, kunt u de lens berekenen. Wilt u dat de camera ook in het donker een goed en scherp beeld geeft? Moeten er nachtopnames zijn? Hoe donker is het op de locatie? Is er straatverlichting of gaat het om een slecht verlichte weg? Gaat u de camera binnen- of buitenshuis gebruiken? Wat zijn de plaatsingsmogelijkheden van de camera? Wilt u de camera ook gebruiken voor gezichtherkenning of observatie? Uw antwoorden op deze vragen geven u een antwoord voor de lichtgevoeligheid en resolutie die voor u van belang zijn.Daarbij geldt: hoe lager het lux-getal, hoe meer u ziet met uw bewakingscamera in het donker (beveiligingscamera sticker). In de specificaties kunt u het lux-getal vinden bij elke camera (beveiligingscamera sticker). Hieronder ziet u een voorbeeld wat een bepaalde lens kan doen op een bepaalde afstand. De resolutie van een camera wordt uitgedrukt in TVL: TV Lijnen, het aantal zichtbare beeldlijnen. beveiligingscamera sticker.

beveiligingscamera met lamp voor buiten

Beveiligings- en bewakingscamera’s zijn in verschillende modellen beschikbaar. Hieronder vindt u een kleine opsomming wat de voordelen zijn van elk cameratype. Welke camera u kiest, hangt af van uw specifieke wensen en voorkeur. Camerashop24 heeft van elk model verschillende artikelen op voorraad. Ruime keuze in objectieven van de lens, Ook op grote afstand van object te plaatsen, Prima nachtzicht dankzij grotere diameter van de lens (bij dag/nacht-modellen) Compact alles in één, Eenvoudige montage, Binnen- en buitenmodellen, Richting van de cameralens is moeilijk te zien van buitenaf Compact alles in één, Eenvoudige montage, Meeste modelen IP66/IP67 (standaard voor waterdichtheid)Cameralens is ingesteld (bij sommige modellen makkelijk bij te stellen Compact makkelijk te verbergen, Eenvoudige montage, Meeste modellen binnengebruik, Camera lens is ingesteld (bij sommige modellen makkelijk bij te stellen) Compact alles in één, Montage via netwerk, Binnen en Buiten modelen, Incl (beveiligingscamera sticker).

Is uw vraag niet beantwoord? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0181-453362 of . beveiligingscamera sticker - beveiligingscamera binnen. (beveiligingscamera sticker).

Latest Posts

Betonnen Afzetpaal

Published Aug 01, 23
8 min read

Rode Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read