Spycam
 Branddetectiesystemen Horeca  thumbnail

Branddetectiesystemen Horeca

Published Aug 01, 23
4 min read

Techniekers Brandblussersinstellingen voor het netwerk moet doen. Verbindingen worden automatisch tot stand gebracht ook naar het "boze Internet" (WAN) zonder (menselijke) authentificatie. Hierdoor kan er een zeer onveilig externe verbinding naar je Alarm/Smarthome en alle andere apparaten thuis ontstaan. Zet dus nooit hiervoor UPn, P aan in je Router en gebruik UPn, P dus NIET voor het tot stand brengen van de externe communicatie (Página web).

ALL FIRE SECURITY

Risquons-Toutsteenweg 536, 7700 MOESKROEN
+32 (0)56 42 32 29
Klik hier voor meer

Zonder in detail te treden van deze techniek, komt het er op neer dat m. b.v. een unieke identificatie code van je apparaat (de zgn - Soorten Pictogrammen. UID) een beveiligde digitale verbinding (zgn. P2P) tot stand gebracht wordt tussen je apparaat (de Hub , Camera et cetera) thuis en je een apparaat buitenshuis (meestal je smartphone met een specifieke App).

– Per te koppelen apparaat de QR-code te scannen naar die Cloud of de UID “handmatig” hierop in te ...voeren (Site na internet). De Cloud van de fabrikant/leverancier zorgt ervoor dat je vanaf buiten (internet, WAN) ...een verbinding hebt naar je apparaten thuis (LAN). Je ben hierbij dus wel afhankelijk van de Cloud van de fabrikant/leverancier.

Hoe is de beveiliging, wat slaan ze op en waar staat die Cloud, in de EU of in de VS of daarbuiten? Als de fabrikant/leverancier netjes is, vermeld die bij de “te accepteren voorwaarden” van zijn App waar je allemaal mee akkoord gaat en hoe e. e.a. is geregeld. Dus de App installeren en deze “voorwaarden” lezen VOOR de aankoop van je apparaat is toch echt zinvol.

Cloud weg of toch betalen. Dit soort diensten kunnen gewoon niet gratis verstrekt worden of alleen heel erg beperkt! Het alternatief voor P2P/UID is DDNS/Port-forward. Hiervoor dien je de volgende zaken te regelen: – Account aanmaken op een (bijna altijd) zelf te kiezen DDNS-server (Cloud) en hierop een ... Offerte Onderhoud Veiligheidsverlichting.logisch DDNS-naam kiezen en het IP-adres van je Router op het internet opgegeven.

Techniekers BranddeurenHierdoor weet de DDNS-server altijd waar je Router zich ...bevind (het actuele IP-adres van je Router) binnen het internet (WAN). – Je dient aan te loggen op je Router en per Apparaat waarvoor je een externe verbinding nodig hebt ...een Port-forward-rule (regel) in te voeren (met o. a. een poortnummer).– Op je App vermeldt je de gekozen DDNS-naam zodat je apparaat ook buitenshuis gevonden kan .. - Poederblussers 6kg Met Intern Drukpatroon.worden via de DDNS-naam. Voorbeeld: Je wil buitenshuis met de App beeld bekijken met de Camera-achtertuin. Je App legt buitenshuis voor de Camera-achtertuin contact met de DDNS-server via de DDNS-naam. De DDNS-server verwijst je door naar het actuele IP-adres op het internet van je Router.De auteur moet toegeven dat deze bovenstaande stappen (zeker de eerste keer) nogal technisch overkomen. Neem je de moeite het te begrijpen, je “in te lezen” en doe je het 1 of 2 keer, dan blijkt het toch erg mee te vallen voor een hoop mensen. Dat zijn normaliter mensen die ook redelijk goed overweg kunnen met een PC.

Met DDNS ben je flexibel, je kiest je eigen DDNS-provider en wisselt naar een ander als die niet bevalt. Je kunt alles regelen/veranderen zoals jij het wilt. Brandbeveiliging Poederblussers. Het vereist wel even wat meer technisch werk en je moet dus weten wat je doet, zeker qua beveliging. Toch nog even een aparte paragraaf (wordt makkelijker gevonden) over een erg vervelend probleem wat kan optreden bij het gebruik van P2P/UID die je eventueel nodig hebt voor de buitenshuis toegang tot je product (WAN/internet).

Maar nu kan het ook optreden bij een slimme deurbel of een Alarm/Smarthome Hub, allen met buitenshuis verbindingsmogelijkheid via de P2P/UID (internet/WAN). Met een P2P/UID product kunt ook nog eens pech hebben, zeker met "2-kansje", A(B,C)-ware en/of Amazon-warehouse koopje. Deze werden vroeger gewoon een tweedehands of gebruikt product genoemd. Bij deze (vaak teruggestuurde) artikelen heeft de eerste (of zoveelste) ontvanger al met zijn e-mail een account gemaakt en is de UID van je gekochte apparaat al geregisteerd als gebruikt in de fabrikant zijn Cloud (Expert Brandwerende Voorzetwanden).

Services Brandwerende Poorten

Er zijn zelfs producten waarbij zichtbaar op de buitenkant van de verpakking de UID staat, bijvoorbeeld in de vorm van een QR-code. Brandbeveiliging Schuimblussers. Dat hangt dan gewoon in de winkel, om zelf te pakken en af te rekenen. De "al in gebruik zijnde UID" kan ook voorkomen bij een als "nieuw" verkocht product wat je besteld/gekocht hebt (was dus niet nieuw).

Tweede optie is dat je meestal een e-mail berichtje krijgt bij de poging je product met UID te gaan instellen over het "al in gebruik zijn van de UID" - Info Brandblussers. Met een beetje geluk krijg je een e-mail adres waarheen je een verzoek kunt sturen de al in de Cloud geregisteerde UID weer te verwijderen (Inspectie Laadspanning Brandcentrales).

Latest Posts

Betonnen Afzetpaal

Published Aug 01, 23
8 min read

Rode Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read