Spycam
 Afzetkoord Velours Wit Huren Voor Uw Event - In-liner.be  thumbnail

Afzetkoord Velours Wit Huren Voor Uw Event - In-liner.be

Published Apr 13, 22
7 min read
Afzetpalen worden gebruikt in openbare ruimtes en bij evenementen om de mensenstroom gecontroleerd te leiden en eventuele wachtrijen vorm te geven. Daarnaast zijn ze nuttig om ongenodigde op afstand te houden waar nodig. De afzetpalen van In-Liner zijn veilig, universeel, makkelijk en zonder gereedschap neer te zetten, en hebben ingebouwde vloerbeschermers van rubber.

Afzetkoorden bepalen uw sfeer

Voor een kwalitatief goede afzetkoord kunt u terecht bij In-Liner. Een afzetkoord straalt, in tegenstelling tot de afzetband, stijl en elegantie uit. Het zorgt voor de perfecte entree voor een nieuwe winkelopening, een museum of galerie, een bioscoopgebouw, een afscheiding langs de rode loper, of een ander evenement. Afzetpaaltjes voor bedrijven of evenementen. in-liner is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van afzetpaaltjes van hoge kwaliteit, met lint of koord. gast zich speciaal wil laten voelen. De afzetkoord zal de sfeer van uw evenement positief beïnvloeden

Lopers & Afzetpaaltjes - Event

Als jij een beurs organiseert wil jij vanzelfsprekend het beste van het beste. Dat is ook logisch, omdat het evenement een soort gigantisch visitekaartje is. Hoe jouw beurs is, zo is jouw bedrijf. Althans, zo denken de bezoekers (Afzetpaaltjes met bedrukt lint). En daar kun je ze geen ongelijk in geven. Wij snappen daarom dat je indruk wilt maken.

Geweldige armaturen voor een passende verlichting, geluidsinstallaties van de zuiverste kwaliteit, professionele decoraties, multifunctionele rigging-systemen, podiumbekleding, noem maar op. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres..

Deze is te huur in een witte metalen zuil waarin het pompflesje bevestigd kan worden. Meet onze GREET (DZ750)! Wat dacht je van een balie met baliekrukken voor het ontvangst op de stand, zitmeubilair voor in de lounge hoek. Onze bank/poef BOULI leent zich ideaal voor een aangeklede loungehoek. BOULI is een bank / poef van het merk Noti.

Het is een Pools merk wat al meer dan 16 jaar in de markt is. De ontwerpen, gemaakt door Poolse designers zoals bijvoorbeeld Porečński en Piotr Kuchciński zijn modern en elegant. Alle collecties komen voort uit samenwerkingen met de meest gerenommeerde ontwerpers, niet voor niets dat ze al drie keer de Red Dot Design Award gewonnen hebben.

Tevens is de SVEG of ARE fauteuils een perfecte aanvulling op de zit- en loungehoek. Deze series zijn van het merk Kragelund. Het Deense merk levert hoge kwaliteit meubilair wat zich kenmerkt door het comfort en duurzaamheid van materialen. Sinds 1978 is Kragelund leverancier van commerciële gestoffeerde meubelen welke ontworpen worden door zowel interne als externe designers voor dit merk.

Covid-19 : Easyfairs zet haar eventlocaties in Gent, Antwerpen, Mechelen en Namen ter beschikking van de overheid Easyfairs, het Belgisch bedrijf dat meer dan 200 beurzen, congressen en evenementen organiseert in 14 verschillende landen en dat 10 eventlocaties uitbaat in België, Nederland en Zweden, heeft beslist om actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus.

Afzetpaaltjes - Partytentverhuur

Easyfairs, het Belgisch bedrijf dat meer dan 200 beurzen, congressen en evenementen organiseert in 14 verschillende landen en dat 10 eventlocaties uitbaat in België, Nederland en Zweden, heeft beslist om actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus. Persoonlijke afzetpalen met een bedrukt lint. Easyfairs zal haar hallen ter beschikking stellen van de lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen de verdere verspreiding van Covid-19.De sector van beurzen en events is in het bijzonder getroffen aangezien alle evenementen die de komende weken gepland waren in zo goed als alle landen zijn uitgesteld. Easyfairs, die wereldwijd meer dan 200 evenementen organiseert, is eveneens eigenaar of uitbater van 10 eventlocaties in Europa. Gezien de huidige situatie zijn deze logischerwijze niet bezet.

Onder de merknaam in-liner hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes in de markt gezet.

Address: Gravin Elisabethlaan 2A bus 4 - 2320 Hoogstraten, België
Phone: +32 (0) 3 315 89 04
Email: info@in-liner.be
Afzetpaaltjes kopen?

In België gaat het om Flanders Expo (Gent), Antwerp Expo (Antwerpen), Nekkerhal Brussels North (Mechelen) en Namur Expo (Namen). In Nederland zijn het de eventlocaties Hardenberg, Gorinchem en in Zweden Kistamässan (Stockholm), Malmömässan (Malmö) en Abymässan (Gothenburg). Eric Everard, CEO en oprichter van Easyfairs licht toe : "Wij zijn bijzonder onder de indruk van en geraakt door de onvoorwaardelijke inzet van alle overheden en gezondheids-instanties van over de hele wereld.

Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enz. De lokale overheden zijn ondertussen op de hoogte en hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief." .

Je zorgt voor de nodige voorbereidingen in het magazijn. Op locatie plaats je vloeren wanden plafonds meubilair ben je in het bezit van een diploma houtbewerking of schrijnwerkerij heb je een handson mentaliteit waarbij je graag in een team werkt klik dan op meer info voor alle details. Door te solliciteren verklaart u zich akkoord met ons privacybeleid tavsollicitanten en medewerkers dat u hier kan downloaden.

Name, Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd (Afzetpalen Huren - Partytentverhuur).

Afzetpaal - In-liner.be

BTW) Copyright: Het auteursrecht van dit tijd- schrift en op de daarin verschenen artikelen wordt door de uitgever voorbe- houden. Het verlenen van toestemming tot publicatie in dit tijdschrift houdt in dat de auteur, de uitgever, met uitsluiting van ieder ander, onherroepelijk machtigt de bij of krachtens de Auteurswet door derden verschuldigde vergoeding voor kopiëren te innen en dat de auteur alle overige rechten overdraagt aan de uitgever.Het is dé plek waar menig fes- tival, musical, congres en (vak)beurs ooit is begonnen dan wel is uitgegroeid tot een evenement waarvan de allure en naamsbekendheid zelfs tot ver over de landsgrenzen reiken. Dankzij een groeiende economie weten ook bedrij- ven steeds vaker hun weg te vinden naar de hallen van Jaarbeurs voor het organiseren van een event.

Jaarbeurs mag met recht zeggen dat meest om bekend staat, zijn de hallen. Belang van een live event het ruimte biedt voor elke gelegenheid. Elf in totaal, variërend in grootte, ge- Een van de trends die Landman en zijn Zo is er de locatie Media Plaza, een van schikt voor de meest uiteenlopende ac- collega’s waarnemen is dat bedrijven de meest moderne en innovatieve con- tiviteiten en evenementen voor een pu- tegenwoordig meer geld te besteden gres- en vergaderlocaties van Europa bliek van 1.

Ter uitbreiding op het huidige en luisteren naar de behoefte van hun afstand van het Centraal Station. En het beurzen- en evenementenportfolio, eigen personeel.” glamoureuze Beatrix Theater waar gas- blijft Jaarbeurs voortdurend op zoek Volgens Landman speelt een live ont- ten echt in de watten worden gelegd naar nieuwe commerciemogelijkheden.

500 perso- Hiervoor worden trends en ontwikkelin- event hierin een essentiële rol. “We nen. Maar waar Jaarbeurs toch wel het gen op de voet gevolgd. leven in een digitaal tijdperk waarin, COVERSTORY 7 mensen elkaar vaker spreken via mail of toekomstige klanten bijvoorbeeld). Een menten, maar zeker ook voor B2B- en app dan in real life.

Dat is het grote verschil nen elkaar veelal niet. Wij ervaren dat met elke andere vorm van marketing. Activatie van bedrijven bedrijven de betrokkenheid onder hun Dat geldt niet alleen voor B2C-evene- Het zijn niet alleen contacten voortko- eigen medewerkers aanzienlijk kunnen vergroten door hen letterlijk met elkaar in contact te brengen.

Afzetpaaltje Te Huur

Toekomstige klanten overtuigen van jouw producten en diensten. Je relaties bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wat je ook wilt bereiken met je event, jij biedt je gasten de perfecte omgeving, wij bieden jou alle ruimte, onze passie en jarenlange ervaring. JAARBEURS.NL/HALLENCOVERSTORY 9 mend uit de gesprekken van Landman met onze opdrachtgevers mee.” en eerlijk.

Ook met daarin centraal. “Wil je een evenement Dan hebben we ook nog andere loca- bestaande contacten bespreekt hij de voor 50, 1. 500 of voor 50. 000 mensen? ties waar naar kan worden uitgeweken. mogelijkheden om een event te orga- Samen kijken we naar de meest ge- Jaarbeurs is er echt niet alleen voor gro- niseren.

twee jaar een eigen event in Jaarbeurs De welbekende hallen in het complex, dat voorzien is van het grootste zonnepa- host. Volgend jaar vindt de tweede edi- nelen dak van Utrecht, zijn goed te combineren met bijvoorbeeld congrescentrum tie plaats.” Media Plaza. Bij een bedrijfsevent kan bijvoorbeeld een plenair gedeelte voor me- dewerkers en relaties op deze locatie worden georganiseerd, met aansluitend een Digitaal portfolio groot bedrijfsfeest in een of meer hallen.

beurs aftermovies voor haar digitale portfolio. “Op die manier kunnen we Kijk voor meer informatie op jaarbeurs. nl/hallen potentiële opdrachtgevers een indruk geven van de sfeer van een evenement en laten zien wat we bijvoorbeeld met aankleding, licht, beeld en geluid voor elkaar kunnen krijgen.” Naast onderdak - het afhuren van een of meer hallen - biedt Jaarbeurs bedrijven ook een facilitair pakket en catering/ horeca.Denk aan leveranciers van podia, rigging, beeld en geluid.” Lage drempel Landman en zijn collega’s bij Jaarbeurs treden in gesprekken met opdracht- gevers op vanuit een adviserende rol. “Jaarbeurs bestaat al 102 jaar. In een eeuw tijd heeft de Jaarbeurs veel kennis en expertise opgebouwd. Wat we willen is een prettig gesprek met opdrachtge- vers om hen bewust te maken van wat we allemaal kunnen doen.

Latest Posts

Betonnen Afzetpaal

Published Aug 01, 23
8 min read

Rode Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read